Prima pagină » VIDEO: Scandal uriaș în Parlament, înjurături de mame între deputați

VIDEO: Scandal uriaș în Parlament, înjurături de mame între deputați

by B. R.
0 comment

Un nou scandal rușinos a avut loc azi în Parlamentul României. Deputaţii Dan Tanasă (AUR) și Adrian Solomon (PSD) au fost la un pas de bătaie. Totul a început cu dezbateri aprinse pe taxa de solidaritate și s-a încheiat cu înjurături de mame și îmbrânceli.

 „Am ajuns să ne înjurăm de mame în plen?”, i-a reproșat Tănasă lui Solomon. Social-democratul l-a trimis la un control medical pe deputatul AUR, iar doar colegii au reușit să-l oprească pe Tănasă să-l lovească pe PSD-ist. În timp ce unii au încercat să aplaneze conflictul, mulți deputați s-au amuzat, mai ales că Tănasă nu este la primul scandal în Parlament.  Într-un final, conflictul a fost oprit și după ce Daniel Suciu (PSD), președintele de ședință, a făcut apeluri repetate la calm.

Tănasă a spus la Antena 3 că ar fi fost provocat: ”Eu doar am reacționat la modul grobian în care colegul Adrian Solomon, de la PSD, a înțeles să se adreseze colegului meu, Ringo Dămureanu. Domnul Dămureanu i-a atras atenția domnului Solomon că a organizat o ședință a Comisiei de Muncă fără cvorum, moment în care domnul Solomon i-a spus în repetate rânduri că este un prost. În momentul în care domnul Dămureanu i-a cerut socoteală pentru modul cum a vorbit, domnul Solomon a înțeles să îi spună colegului meu că nu eu te-am făcut prost, mă-ta te-a făcut prost. Evident că nu am putut tolera o asemenea mojicie și am ales să îi transmit și eu toate cele bune domnului Solomon. De altfel, nu este prima dată când domnul Solomon folosește un limbaj grobian la adresa noastră. De fiecare dată, noi nu l-am deranjat cu absolut nimic, am reacționat de fiecare dată la modul în care domnul Solomon înțelege să interacționeze cu noi”.  

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?