Prima pagină » Becali s-a ținut de cuvânt, nu mai e patronul FCSB

Becali s-a ținut de cuvânt, nu mai e patronul FCSB

by B. R.
0 comment

Gigi Becali nu mai este acționar la FCSB. Anunțul a fost făcut de managerul echipei, MM Stoica, noul președinte al Consiliului de Administrației. Acesta a spus că echipa roș-albastră va fi preluată de un alt “om potent financiar”.

„Din 24 aprilie sunt noul preşedinte al Consiliului de Administraţiei la FCSB, în locul lui Gigi Becali. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcţia. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Trebuie să ne aşezăm la masă să discutăm. Sper să am loc confortabil”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Vă amintim că Gigi Becali și-a anunțat retragerea dela FCSB într-o conferință de presă. El a pus că vinde ochipa cui îi oferă 25 de milioane de euro.

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic (arbitrul de la Rapid – FCSB) a pus capac. Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate”, a spus Becali furios după meciul din Giulești.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?