Prima pagină » CLUJ | Consiliul Județean anunță finalizarea lucrărilor de înlocuire integrală a gazonului pe stadionul Cluj Arena

CLUJ | Consiliul Județean anunță finalizarea lucrărilor de înlocuire integrală a gazonului pe stadionul Cluj Arena

by Maria I.
0 comment
CLUJ | Consiliul Județean anunță finalizarea lucrărilor de înlocuire integrală a gazonului pe stadionul Cluj Arena

Consiliul Județean (CJ) Cluj anunță, luni, finalizarea lucrărilor de înlocuire integrală a gazonului pe stadionul Cluj Arena. 𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐟𝐢𝐢𝐧𝐝 𝐟𝐮𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐧𝐮𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥 𝟏 𝐝𝐢𝐧 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚. Firma care asigură mentenanța suprafeței de joc a început etapa de pregătire pentru meciul de joi, 27 aprilie 2023, dintre echipele de fotbal ”U” Cluj și UTA Arad, informează CJ Cluj.

„Gazonul arată foarte bine și are o calitate excepțională. De altfel, el face parte dintr-un lot realizat special pentru stadioanele echipelor de fotbal care evoluează în prima ligă germană, motiv pentru care ne așteptăm ca acesta să fie unul cât mai durabil și rezistent. În acest moment se lucrează la pregătirea suprafeței de joc pentru meciul de joi, din semifinalele Cupei României”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Odată cu finalizarea montării rulourilor de gazon, firma care asigură mentenanța suprafeței de joc a început etapa de pregătire pentru meciul de joi, 27 aprilie 2023, dintre echipele de fotbal ”U” Cluj și UTA Arad. În acest sens, vor fi realizate cilindrări ușoare, tunderi bidirecționale cu aspirare și periere, fertilizare, montarea porților de joc și, respectiv, marcarea terenului.

Rulourile de gazon montate pe Cluj Arena sunt realizate de producătorul nr. 1 de gazon din Europa – Richter Rasen GmbH. Ele provin dintr-un lot de producție realizat special pentru Bundesliga și au fost aduse din Slovacia, de la granița cu Austria, cu ajutorul a nu mai puțin de 26 de TIR-uri.

Foto: facebook.com/ Cluj Arena

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?