Prima pagină » AUR își lansează lista pentru alegerile europarlamentare. Pe cine scoate în față George Simion

AUR își lansează lista pentru alegerile europarlamentare. Pe cine scoate în față George Simion

by A. Ionut
0 comment

Alianţa pentru Unirea Românilor îşi lansează sâmbătă lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024, în cadrul unui eveniment programat să înceapă la ora 20.00, la Arenele Romane. Pe listă se regăsesc Claudiu Târziu, avocatul Gheoghe Piperea, actorul Mugur Mihăescu, actualul parlamentar Cristian Terheş, în prezent europarlamentar ales pe listele PSD.

”Alianţa pentru Unirea Românilor lansează lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024 în cadrul unui eveniment public ce se va desfăşura la Arenele Romane pe 22 iulie, începând cu ora 20.00”, este anunţul partidului condus de George Simion.

Anul 2024 este primul în care AUR va avea liste pentru europarlamentare. La precedentul scrutin pentru Parlamentul European, din 2019, a candidat doar actualul lider al partidului, George Simion, care a obţinut 117.141 de voturi, în calitate de independent, la votul din străinătate, depăşind la scor PSD.

Conform Hotnews, lista este deschisă de Claudiu Târziu, senator de Bucureşti şi preşedinte al Consiliului Naţional de Conducere al AUR, deşi la începutul anului, George Simion anunţa că lista va fi deschisă de către Cristian Terheş.

”Obiectivul partidului este să trimită patrioţi, precum Cristian Terheş, la nivelul instituţiilor europene. 99% da,  este o discuţie pe care am avut-o, Cristian Terheş va conduce listele noastre pentru europarlamentare, şi atunci vom vedea câţi români simpatizează AUR şi ar putea să ne arate valoarea noastră”, afirma Simion.

Pe locul doi este Mugur Mihăescu, fost actor cunoscut pentru rolurile  din seria „Vacanţa Mare”, urmat de Georgiana Maria Teodorescu – avocat, de fosta candidată la preşedinţia României din partea partidului înfiinţat de Dan Voiculescu (PPUSL), Ramona Ioana Bruynseel.

Cristian Terheş va fi pe a opta poziţie a listei, iar avocatul Gheorghe Pipera pe fi pe locul 9, pe poziţia a 10-a urmând să se afle Şerban Dimitrie Sturdza. 

Următoarele alegeri pentru Parlamentul European vor avea loc în perioada 6-9 iunie 2024, fiecare stat membru UE urmând să-şi stabilească, în conformitate cu cadrul său juridic şi constituţional, data sau datele în care va avea loc propriul vot, în interiorul acestui interval.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?