Prima pagină » Câciu, despre impozitarea salariilor ce depăşesc salariul preşedintelui: Nu exclud absolut niciun fel de posibilitate

Câciu, despre impozitarea salariilor ce depăşesc salariul preşedintelui: Nu exclud absolut niciun fel de posibilitate

by A. Ionut
0 comment

Ministrul Adrian Câciu a spus despre impozitarea salariilor ce depăşesc salariul şefului statului, că nu exclude absolut niciun fel de posibilitate, dar în acest moment ar trebui să se analizeze cum sunt cheltuiți banii publici. 

”Nu vă aşteptaţi ca acest guvern să taie bani de la cetăţeni, dar să găsească o formă de echitate socială, de justiţie socială, asta pot să vă asigur că pentru asta lucrăm”, a spus ministrul.

Întrebat dacă exclude această impozitare, ministrul a spus: ”Nu exclud absolut niciun fel de posibilitate”.

Despre majorări salariale, ministrul Finanţelor a afirmat că una dintre deciziile luate a fost că până la aprobarea legii salarizării şi venirea cu noile principii ale salarizării, lucrurile intră într-o perioadă de aşteptare şi analiză.

Cât despre concedieri în sistemul public, ministrul a precizat că nu este vorba de concedieri în sens negativ.

”Managementul resurselor umane este o artă pentru ordonatorii de credite, depinde cum îşi gestionează resursa umană”, a completat el.

Despre cumulul salariului cu pensia, la stat, despre care vorbise liderul PSD Marcel Ciolacu, Câciu a afirmat că preşedintele PSD a spus că ”este nedrept faţă de cetăţeni ca tinerii care s-au pensionat să continuă o activitate plină de avânt, la stat”. ”Cred că trebuie să avem şi această analiză”, a afirmat Câciu.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?