Prima pagină » Caz șocant în București! Doi soți, reținuți după ce și-au violat nepoatele de 12 și 13 ani în repetate rânduri

Caz șocant în București! Doi soți, reținuți după ce și-au violat nepoatele de 12 și 13 ani în repetate rânduri

by B. R.
0 comment
Doi soți au fost reținuți, sâmbătă, după ce și-au torturat și violat nepoatele de 12 și 13 ani. Două persoane au fost reținute de polițiștii Capitalei pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor. Potrivit unor surse, cei doi sunt unchiul și mătușa victimelor. Cei doi sunt soț și soție, au doi copii ai lor și două nepoate în îngrijire. Nepoatele au 12 și 13 ani și, periodic, le agresau fizic și verbal. Fetele ar fi fost violate. Inclusiv femeia ar fi participat la viol. Copiii au fost luați între timp de autorități. 

Două persoane, soț și soție, din Sectorul 4 al Capitalei, au fost arestate preventiv perioadă de 30 de zile, după ce, în 2022, ar fi violat în repetate rânduri două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani, care se aflau în grija lor.

Sunt cercetaţi pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor. 

„La data de 29 iunie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București –  Serviciul Investigații Criminale – Sector 4 au reținut o femeie și un bărbat, soț și soție, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor.

În fapt, în perioada februarie 2022 – decembrie 2022, în timp ce aceștia locuiau cu cei doi copii minori ai lor, dar și cu cele două persoanele vătămate (fiind vorba despre două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani), în două imobile din București, profitând de starea de minoritate a victimelor, de faptul că se aflau în grija lor și de autoritatea pe care o aveau asupra acestora, prin constrângere fizică și morală, pe fondul unui comportament violent, atât fizic, cât și verbal, în mod constant, ar fi întreținut cu minorele lăsate în grija lor, în repetate rânduri, raporturi sexuale.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29 iunie a.c.,  cei doi bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 30 iunie a.c. față de cei doi, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale  – Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și de corupere sexuala a minorilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Poliția.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?