Prima pagină » Tânăr de 15 ani acuzat de uciderea verişoarei sale de doi ani şi jumătate în judeţul Dolj

Tânăr de 15 ani acuzat de uciderea verişoarei sale de doi ani şi jumătate în judeţul Dolj

by A Ioana
0 comment
verişoarei sale

Într-un caz șocant care a zguduit comunitatea din județul Dolj, un tânăr de 15 ani a fost acuzat de uciderea verişoarei sale, Raisa Maria Nicoleta Stan, de doar doi ani şi cinci luni. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au transmis că fata a fost înjunghiată şi strânsă de gât, sângele acesteia fiind găsit pe hainele băiatului.

Autoritățile au fost sesizate luni cu privire la dispariția Raisei, iar temerile că ar putea fi victima unor acte violente s-au confirmat în urma investigațiilor. Trupul neînsuflețit al fetiței a fost descoperit într-o zonă cu vegetație abundentă, situată în spatele imobilului unde fusese văzută ultima dată în viață.

Autopsia efectuată de medicii legiști a relevat că decesul fetiței a fost cauzat de hemoragii interne și externe, rezultând din multiple plăgi penetrante și asfixie mecanică prin strangulare. Aceste concluzii au conturat ipoteza conform căreia tânărul Codreanu Nicolas Masi, de 15 ani, ar fi autorul crimelor.

O expertiză genetică judiciară a identificat urme de sânge ale victimei pe hainele suspectului. Procurorii au precizat că minorul a profitat de vulnerabilitatea vârstei fragede a victimei, aplicându-i multiple lovituri cu un obiect tăietor-înțepător, posibil un cuțit, și strangulând-o cu o funie din material textil.

Citeste si despre

Daniel Constantin, președintele PNL Teleorman, subliniază nevoia de dezvoltare urgentă a Județului

 

Codreanu Nicolas Masi a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor calificat. El urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cazul a stârnit consternare și tristețe în comunitatea locală, ridicând întrebări cu privire la siguranța și protecția copiilor în astfel de situații tragice. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale acestei crime brutale.


Acest incident tragic subliniază importanța monitorizării și sprijinului adecvat pentru familii și copii vulnerabili, pentru a preveni astfel de tragedii în viitor. Comunitatea a fost profund afectată, iar autoritățile sunt determinate să asigure că justiția va fi făcută în acest caz grav.

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?