Prima pagină » Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL, despre conflictul dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu

Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL, despre conflictul dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu

by A. Ionut
0 comment

Europarlamentarul Dan Motreanu, prim-vicepreședintele PNL, reacționează în conflictul dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu.  Motreanu se arată dezamăgit de faptul că Aurescu face afirmații care afectează PNL.

„Se pot spune multe despre Rareș Bogdan, dar nu că este prorus. Cu siguranță există și nemulțumiri cu privire la activitatea și performanța miniștrilor PNL . Dar nici nu trebuie să uităm că este o perioadă foarte grea, dată de un context intern și internațional dificil în care ei își exercită atribuțiile, prerogativele si de aceea trebuie să apreciem și efortul pe care îl depun miniștrii.

Rareș Bogdan este prim-vice al partidului , ales cu un număr mare de voturi, este un coleg cu o contribuție importantă la scorul electoral obținut de partid în ultimele bătălii electorale , iar intern coordonează strategia de comunicare a partidului. Și doar din aceste două ultime considerente are toate motivele să facă evaluări și propuneri. Sigur, acestea ar trebui să fie făcute in BPN Partidului, mai ales că în curand vor fi facute evaluări, probabil nu doar la nivelul miniștrilor, ci și a secretarilor de stat, pentru că se apropie rotativa. Deocamdată nu se știe cine va rămâne ministru și nici nu știu cine va merge ministru. Președintele Partidului, care este și prim-ministru , are cu siguranță o evaluare și un set de propuneri pe care le vom vota in BPN.

Totuși, subliniez că mă așteptam de la Ministrul de Externe, mai ales ca urmare a experienței pe care o are, să nu exprime o poziție publică care să afecteze PNL . Se pot spune multe despre Rareș Bogdan, dar că este prorus este o mare exagerare!”, a transmis Dan Motreanu.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?