Prima pagină » Ionel Arsene a fost arestat preventiv în Italia. Strategia fostului baron PSD pentru a scăpa de statutul de fugar

Ionel Arsene a fost arestat preventiv în Italia. Strategia fostului baron PSD pentru a scăpa de statutul de fugar

by A. Ionut
0 comment

Ionel Arsene a fost arestat preventiv în Italia, marți. Potrivit unor surse, Ionel Arsene are același avocat ca Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, și ea fugită în Bari. 

Baronul de Neamț s-a predat luni, la Poliția din Bari. Șeful Consiliului Județean Neamț s-a predat alături de avocații săi, unul dintre apărători fiind chiar avocatul Alinei Bica. El fusese dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

Ionel Arsene, a fost condamnat la 6 ani și opt luni cu executare într-un dosar de trafic de influență.

Mutarea baronului PSD nu a fost una deloc întâmplătoare. El s-a predat autorităților din Italia pentru ca mai apoi, la fel ca în cazul Alinei Bica, să scape de statutul de fugar. Următorul pas este ca instanța din Italia să ia în calcul o cerere de extrădare făcută de statul român, conform realitatea.net

În ceea ce o privește pe Alina Bica, aceasta a fost filmată recent cu camera ascunsă de un jurnalist italian într-un restaurant din Bari, alături de iubitul și fetița Elenei Udrea. Ea a spus că nu mai are nicio intenție să se întoarcă în România, în condițiile în care are de executat patru ani de închisoare.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?