Prima pagină » Mâna dreaptă a lui Zelenski vine cu anunțul-șoc: Rusia poate să plănuiască asasinate politice, România trebuie să urmărească cu atenție acțiunile Kremlinului

Mâna dreaptă a lui Zelenski vine cu anunțul-șoc: Rusia poate să plănuiască asasinate politice, România trebuie să urmărească cu atenție acțiunile Kremlinului

by A. Ionut
0 comment

Mihailo Podoliak, consilierul președintelui Ucrainei, susține că serviciile de informații din România ar trebui să urmărească cu atenție acțiunile Rusiei pe teritoriul țării. Oficialul a afirmat că Rusia finanțează mișcările extremiste din Europa și că poate pune la cale inclusiv asasinate politice în țările pe care dorește să le destabilizeze.

„În orice țară, eu nu sunt pregătit să vorbesc exact despre România și politicienii din România, dar cred că este posibil în orice țară, pentru a repoziționa atenția țărilor pe problemele interne. Și, bineînțeles, în al treilea rând, vorbim despre coruperea elitelor politice și economice a diferitor țări. Acestea sunt instrumentele de bază ale Federație Ruse. Le mai spun o dată: proteste masive unde vor fi și violențe, o societate dominată de bande criminale, în alt treilea rând, finanțarea asasinatelor politice sau a loviturilor de stat și, în al patrulea rând, coruperea elitelor economice sau politice din diferite țări. Cu aceste metode va acționa Rusia în diferite țări. În ceea ce privește nume de familie exacte și acțiuni concrete ale Rusiei, cred că serviciile speciale din România ar trebui să urmărească cu foarte multă atenție tot ce are legătură cu Rusia. Mă refer aici la întâlnirile și acțiunile lor pe teritoriul României.”, a afirmat Mihailo Podoliak, într-un interviu pentru digi24.ro.

Declarațiile oficialului ucrainean vin la câteva zile după protestele masive de la Chișinău și după ce Maia Sandu a anunțat că Republica Moldova a dejucat o lovitură de stat.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?