Prima pagină » Nicolae Ciucă, despre controversa Bâstroe: Comisia Europeană va veni să discute cu ambele părți

Nicolae Ciucă, despre controversa Bâstroe: Comisia Europeană va veni să discute cu ambele părți

by B. R.
0 comment

Comisia Europeană se implică, va analiza și va purta în perioada imediat următoare discuții cu ambele părți, a subliniat premierul Nicolae Ciucă,  referindu-se la scandalul diplomatic România-Ucraina legat de lucrările la canalul Bâstroe.  

„Legat de Bâstroe vă pot spune că la nivelul ministerelor de linie – Ministerului Afacerilor Externe, Ministerul Mediului, Ministerul Transporturilor sunt activități bilaterale la nivel tehnic. Se discută și se caută lămurirea datelor legate de ceea ce s-a întâmplat pe Canalul Bâstroe. Totodată, există și o implicare a Comisiei Europene care, în perioada imediat următoare, va veni să discute cu ambele părți”, a explicat Nicolae Ciucă, întrebat despre subiect la o conferință de presă susținută la Târgu Mureș.

Conform premierului, la nivelul ministerelor de Externe, Mediu și Transporturi sunt derulate activități bilaterale la nivel tehnic.

Ambasadorul Ucrainei în România a anunțat că vineri vor avea loc consultări tehnice cu partea română, privind lucrările pe Canalul Bâstroe.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?