Prima pagină » Nicolae Ciucă, după vizita în Neamț: Am reușit să menținem echilibrul între măsurile sociale și cele liberale. Am crescut pensii și salarii, dar am menținut și cota unică și am pus accent pe investiții

Nicolae Ciucă, după vizita în Neamț: Am reușit să menținem echilibrul între măsurile sociale și cele liberale. Am crescut pensii și salarii, dar am menținut și cota unică și am pus accent pe investiții

by A. Ionut
0 comment

Judetul Neamț are un potențial uriaș de dezvoltare, transmite premierul Nicolae Ciucă după vizita în zonă și după discuțiile cu organizația liberală din Neamț.

„Am discutat despre oportunitățile de dezvoltare ale județului și despre rolul PNL în creșterea nivelului de trai al nemțenilor și în aducerea acasă a celor plecați peste hotare. Vorbim despre locuri de muncă, un sistem sanitar modern, un sistem educațional care să le asigure un viitor bun copiilor, dar și o infrastructură care să le permită oamenilor să ajungă repede și în siguranță dintr-un punct în altul.’’, a transmis premierul.

„PNL are realizări în această guvernare și e bine ca românii să le cunoască. Am reușit să menținem echilibrul între măsurile sociale și cele liberale. Am crescut pensii și salarii, dar am menținut și cota unică și am pus accent pe investiții. Pe lângă marile proiecte, susținute cu bani de la buget și din fonduri europene, am alocat sume importante și pentru dezvoltarea locală a comunităților. ‘’, a mai spus Ciucă.

Premierul subliniază faptul că Autostrăzile A7 și A8 au făcut progrese importante și vor însemna nu doar mai multă mobilitate, ci și dezvoltarea regiunii Moldovei, ceea ce va duce la creșterea economiei private și a clasei de mijloc.

„Vorbim, prin urmare, despre un proces care va schimba inclusiv structura electorală a întregii regiuni a Moldovei, în care electoratul de dreapta și cel liberal vor avea o pondere tot mai mare. Evoluțiile politice de la nivelul județului arată că PNL poate câștiga șefia Consiliului Județean și majoritatea primăriilor în alegerile din 2024. Județul Neamț are nevoie de o administrație de tip european, iar PNL este partidul care poate oferi o astfel de soluție.’’, a mai transmis Nicolae Ciucă.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?