Prima pagină » Ciucă, apel în PNL Neamț: Nu mă interesează ce a făcut Arsene. Să câștigăm alegerile pe traseul autostrăzii Moldovei!

Ciucă, apel în PNL Neamț: Nu mă interesează ce a făcut Arsene. Să câștigăm alegerile pe traseul autostrăzii Moldovei!

by B. R.
0 comment

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că vrea ca liberalii să câștige alegerile pe axa Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Vrancea – traseul autostrăzii Moldovei. Aflat în Neamț, primul-ministru i-a îndemnat pe colegii de partid să uite de faptele lui Ionel Arsene, fostul președinte CJ Neamț, și să se concentreze pe alegeri pentru că în zonă este un potențial uriaș.

“Nu mă interesează ce a făcut Arsene. Aici, pe plan local, cu asta v-ați confruntat. Dați-l deoparte! Uitați-l! Pierdeți timpul. Concentrați-vă pe ce trebuie să facă PNL la Neamț să câștige alegerile.!Are cel mai mare potențial. Vă dați seama ce ar înseamna Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Vrancea? Ne ducem pe o linie liberală exact pe traseul Autostrăzii A7”, le-a transmis Nicolae Ciucă celor din PNL Neamț.

Premierul a explicat și de ce comasarea alegerile este o soluție. Nicolae Ciucă este îngrijorat că cele cinci rânduri de alegeri: europarlamentare, parlamentare, locale, prezidențiale – turul unu și doi – vor fi foarte costisitoare pentru buget, iar campaniile electorale vor acapara tot programul anului viitor. “Nu vom mai avea timp nici să mergem cu colindul”, a spus Ciucă în hohotele de râs ale liberalilor. 

Spre finalul cuvântării Ciucă le-a transmis colegilor de partid că nu au de să se îngrijoreze din cauza viitoarei rocade din Guvern: “Vă rog să nu vă frământați pe ce urmează să se întâmple. Vom avea grijă ca din frământarea dumneavoastră să se dospească o soluție bună. Și după ce se dospește o și coacem în același cuptor și o punem pe aceeași masă tot la Palatul Victoria”.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?