Prima pagină » Nicoleta Pauliuc, noua șefă a femeilor liberale. Nicolae Ciucă, mesaj de forță pentru doamnele din partid

Nicoleta Pauliuc, noua șefă a femeilor liberale. Nicolae Ciucă, mesaj de forță pentru doamnele din partid

by A. Ionut
0 comment

Nicoleta Pauliuc este noul președinte al Organizației Femeilor Liberale. Pauliuc a obținut 837 de voturi din totalul de 1.221.

„Cred, cu toată fiinţa mea, că Organizaţia de Femei a Partidului Naţional Liberal poate avea un rol extraordinar în următorii ani: pentru modernizarea României, pentru emanciparea femeii în această ţară şi pentru victoria PNL în alegerile din 2024. Ne aflăm cu doar un an înaintea unei serii de teste electorale aşa cum România nu a mai cunoscut în istoria sa post-decembristă. Iar eu cred, cu toată sinceritatea, că Organizaţia Femeilor Liberale poate să fie unul dintre motoarele principale ale partidului într-un moment crucial atât pentru viitorul ţării noastre, cât şi pentru liberalismul românesc. Femeile liberale au cunoştinţele, determinarea şi disponibilitatea de a lupta pentru România şi pentru PNL, cu suflet, în prima linie a viitoarelor bătălii electorale”, a declarat Nicoleta Pauliuc, la Congresul OFL.

Nicoleta Pauliuc a menţionat că printre obiectivele programului său se află transformarea OFL ”într-un hub de resurse umane profesioniste pentru partid”.

”Îmi doresc corecta reprezentare a doamnelor din PNL în structurile de conducere centrale şi locale ale partidului. Nu de dragul unei discriminări pozitive de gen, ci pentru că liberalismul românesc are nevoie de noi, femeile liberale, de o voce mai caldă şi mai bine orientată către nevoile sociale cu care se confruntă România. Trebuie să avem strategii de comunicare personalizate pe grupuri ţintă, inclusiv pentru femei, şi trebuie să avem în poziţii cheie femei care să transmită empatie şi să le dea românilor speranţă. Dragi colegi, nu venim să vă luăm locurile. Dacă la o masă stau 4 bărbaţi, aducem noi o masă de 10. Zece minţi luminate găsesc soluţii mai bune la problemele puse pe masă”, a mai afirmat Pauliuc.

Premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj puternic pentru doamne la Congresul Femeilor Liberale.

„Ceea ce și noi încercăm și ne-am angajat de fiecare dată, să facem în așa fel încât să creștem numărul de domnișoare și doamne în tot ceea ce înseamnă activitate și, în mod deosebit structurile de conducere, indiferent de nivelul la care ne referim.

Eu sunt convins că, așa cum am spus la început, merită să facem acel salt de mentalitate, schimbarea în care să vedem femile la adevărata lor valoare, la adevăratul lor potențial în oricare dintre sectoarele de activitate.

Nu vreau să fac referire la toate programele și proiectele care sunt prevăzute în PNRR. Sunt 100 de milioane de euro alocate susținerii femeilor în sfera antreprenoriatului. Am făcut referire la aceste cifre. Eu cred că nu cifrele sunt cele care ne dau entuziasm și ne mobilizează, ci noi între noi și acel mediu propice pe care PNL este obligat să-l facă, astfel încât să pună în valoare potențialul femeilor din România”, a declarat Nicolae Ciucă, prin videoconferință din Suedia, la Congresul Femeilor Liberale.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?