Prima pagină » Prahova | Un nou accident feroviar! Trenul a spulberat un camion: nu am avut timp să trec

Prahova | Un nou accident feroviar! Trenul a spulberat un camion: nu am avut timp să trec

by B. R.
0 comment

Ziua și accidentul feroviar! De data aceasta pe o linie din Prahova, unde un tren de călători a acroșat un camion încărcat cu lemne, care nu a apucat să traverseze suficient de repede trecerea la nivel cu calea ferată. Locomotiva a lovit una dintre remorci, care s-a răsturnat, cu tot cu încărcătură. În tren se aflau aproximativ 50 de pasageri, însă doar patru au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii din zonă spun că accidentul s-a produs pentru că nu există bariere.  

Accidentul s-a petrecut aproape de miezul nopții, în dreptul localității Măgurele, din Prahova. Trenul venea de la Măneciu și se îndrepta către gara Ploiești Sud. Camionul nu a reușit să treacă cu totul peste șine, înainte să vină trenul.

Șoferul camionului a declarat: Nu e barieră. Nu e barieră și e curba aia aici. Deci de oprit eu am oprit, nu am avut timp să trec.

Oamenii care locuiesc aproape de calea ferată au crezut inițial că ceva rău s-a petrecut chiar în curtea lor: Eu m-am gândit că a picat chiar peste noi.

Locuitorii din zonă spun că astfel de accidente se întâmplă din cauza dispariţiei barierelor.

Localnic: Aici era barieră, era lumină acolo pe mijloc şi. Nu mai există acuma.

În urma impactului, trenul a suferit o avarie la compartimentul motor. Chiar și așa, garnitura a fost pusă în mișcare, după finalizarea cercetărilor.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?