Prima pagină » Pisica-erou! Bandă de tâlhari români, dată de gol de o felină vigilentă. Jaf de peste 100.000 de euro

Pisica-erou! Bandă de tâlhari români, dată de gol de o felină vigilentă. Jaf de peste 100.000 de euro

O pisică a ajutat la prinderea unui hoț român din Italia

by B. R.
0 comment

Polițiștii italieni au avut parte de un ajutor neașteptat, pentru a prinde o bandă de hoți, formată din trei români. Mai exact, o pisică a fost cea care i-a condus la locul faptei.

Captura inedită a avut loc noaptea trecută, la o firmă de transport de mărfuri din Cassola, Italia, acolo unde o bandă de hoți formată trei indivizi români a fost oprită la timp, înainte de a da fura bunuri în valoare de 100.000 de euro.  

Mai exact, atunci când hoții se pregăteau să dea lovitura, o pisică din zonă a început să miaune atât de tare, încât o persoană care locuiește lângă firma cu pricina s-a trezit şi i-a observat pe indivizi cu fețele acoperite.

Imediat persoana a sunat la Poliţie, în timp ce pisica şi-a continuat rolul de santinelă până la venirea autorităţilor.

La faţa locului a ajuns un echipaj al comandamentului din Bassano del Grappa care i-a prins pe hoți în flagrant delict în timp ce aceștia transportau cutii cu produse în exteriorul firmei.

Prinşi în fapt, doi dintre hoți au reuşit să fugă, în timp ce unul dintre ei, un bărbat de 31 de ani de naționalitate română, a fost prins şi arestat de carabinieri. 

Când i s-a cerut să dea numele complicilor săi, românul a ales să păstreze tăcerea. Totuși, acest lucru nu i-a oprit pe anchetatori, care se așteaptă să dea de urma întregului grup infracțional. 

Românul de 31 de ani riscă 1 an și 7 luni de închisoare pentru furt calificat.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?