Prima pagină » Reduceri de taxe și impozite pentru familiile cu copii, ce alte măsuri pregătesc liberalii

Reduceri de taxe și impozite pentru familiile cu copii, ce alte măsuri pregătesc liberalii

by A. Ionut
0 comment
Partidul Național Liberal se pregătește de rotativă și, pe lângă negocierile din aceste zile de la Guvern, s-a făcut și un bilanț al realizărilor Executivului condus de Nicolae Ciucă. Liberalii au venit cu o actualizare a programului de guvernare, iar una dintre prioritățile PNL este sprijinirea familiilor din România. Liberalii vor deduceri fiscale și reduceri de taxe și impozite pentru românii cu copii.  Mai mult, elevii din familii cu mai mulți copii vor beneficia de burse școlare complementare. 
 
Pentru a sprijini familiile din România, au fost majorate de două ori alocațiile, în 2022 și în 2023. De asemenea, prin PNRR, vor fi construite peste 100 de noi creșe, unde vor putea fi îngrijți peste 7000 de copii.
 
15.000 de familii defavorizate cu copii nou-născuți primesc un sprijin în valoare de 2.000 lei pentru trusouri, bani din fonduri europene. Ajutorul se acordă în primele 3 luni de la nașterea copiilor și conține scutece și alte articole vestimentare, produse pentru igienă și medicale.
 
Parlamentarii PNL au depus mai multe proiecte de lege pentru susținerea familiilor cu copii mici. Printre acestea se numără și majorarea limitelor indemnizației de creștere a copilului, dar și acordarea priorității femeilor însărcinate și părinților la casieriile unităților comerciale, precum și la ghișeele instituțiilor publice.
 
 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?