Prima pagină » Salvare uluitoare: O femeie care s-a aruncat de la balcon a fost prinsă în ultimul moment de vecinul de la etajul inferior

Salvare uluitoare: O femeie care s-a aruncat de la balcon a fost prinsă în ultimul moment de vecinul de la etajul inferior

by A. Ionut
0 comment

O femeie în vârstă de 31 de ani din Italia a vrut să se sinucidă şi a sărit în gol de la etajul șase al blocului în care locuia. Vecinul său de la etajul cinci, un bărbat în vârstă de 73 de ani, a prins-o pe tânără.

 Tânăra a sărit în gol de la etajul șase al blocului în care locuia, în cartierul San Donato din Pescara.

Femeia a trecut peste balustrada de pe balconul său și s-a agățat de marginea acestuia, scrie ziarul Il Pescara.

Din fericire, vecina de la etajul cinci, de sub ea, a început să strige pentru a încerca să prevină tragedia. Soțul ei, un bărbat de 73 de ani, a ieșit imediat pe balcon și a reușit să o prindă de picioare și să o tragă pe balconul său, în siguranță, înainte ca ea să cadă.

La fața locului au intervenit apoi pompierii, poliția și un echipaj medical, iar tânăra a fost transportată de urgență la spital.

Bătrânul de 73 de ani spune că este foarte fericit că a reușit să salveze viața unei tinere, scrie antena3.ro.

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24.

 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?