Prima pagină » Exercițiul care a băgat spaima în români. Au crezut că suntem atacați în miez de noapte

Exercițiul care a băgat spaima în români. Au crezut că suntem atacați în miez de noapte

by A. Ionut
0 comment

Un exercițiu militar desfășurat pe parcursul nopții i-a speriat pe gălățeni. Aceștia au auzit zgomote și au crezut că este vorba despre un nou atac în zona porturilor ucrainene de la Dunăre. De fapt, exercițiul NATO se desfășura la poligonul militar din vecinătatea orașului Galați, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. În oraș au fost auzite zgomote puternice și mulți locuitorii s-au speriat crezând că este vorba despre un nou atac al rușilor în zona Reni.

„Mor de frică! Mi se zguduie și ușile! De două săptămâni tot o țin cu bubuiturile”, s-a plâns o gălățeancă, conform stiripesurse.ro. 

„Atacuri ale rușilor la Reni, lângă Galați, bubuituri de două ore, la TV nimic, nicio știre”, a comentat un locuitor.

Nu toată lumea s-a speriat. Au fost unii oameni care au făcut glume pe seama exercițiului. 

„Cred că a mâncat primarul fasole” sau „sunt artificiile de la festivitatea de absolvire”, au fost două dintre mesajele ironice ale gălățenilor care au auzit zgomotele puternice, mai arată sursa citată. 

Exercițiul militar NATO a fost anunțat de autorități și se desfășoară la Poligonul Smârdan, aflat în apropierea orașului Galați. Conform anunțului, se trage cu muniție reală începând de pe 10 iulie, cu excepția zilelor de weekend. Tragerile au loc în intervalul orar 8.00-2.00, după miezul nopții. Exercițiul se va încheia pe 4 august.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?