Prima pagină » Unde a dispărut Budăi după ce a fost acuzat că s-a îmbătat și le-a făcut propuneri indecente colegelor

Unde a dispărut Budăi după ce a fost acuzat că s-a îmbătat și le-a făcut propuneri indecente colegelor

by A. Ionut
0 comment

Ministrul Muncii, Marius Budăi, acuzat că s-a îmbătat la reuniunile de partid și în miezul nopții a început să-și sune colegele cu propuneri indecente, a dispărut de când a început scandalul.

Pe lângă faptul că nu vrea să răspundă la telefon când este contactat de jurnaliști și nu a venit nici cu o declarație publică referitoare la acuzațiile care i se aduc, ministrul social democrat nu ar mai fi trecut nici pe la minister, nici prin Parlament, conform stiripesurse.ro.

Absența a fost remarcată de colegii de partid, dar și de către parlamentari, în contextul în care, în Parlament, se dezbate proiectul pentru eliminarea pensiilor speciale.

Cel care a avut o reacție în tot acest scandal uriaș a fost liderul PSD, Marcel Ciolacu. Chiar dacă a fost vizibil deranjat de întrebări, a fost nevoit să răspundă. Marcel Ciolacu a încercat să-l apere pe Budăi și a declarat că nu este neobișnuit ca domnii din PSD să-și sune colegele la 2:00 noaptea.

„Nu, nu am avut această discuţie. Nu cunosc. Mă întrebaţi dacă domnul Budăi a dat un telefon unei colege de partid la 2.00 noaptea? Unde este cazul excepţional? Nu, care este cazul că nu înţeleg. Întrebaţi-l pe domnul Budăi. Nu am aceste detalii. Presupun că domnul Budăi vă poate răspunde foarte exact. Eu am avut o discuţie cu domnul Budăi şi m-am lămurit. Părerea mea este că nu văd care este cazul. Aveţi dovezi în acest sens, aveţi ceva detaliat sau aveţi o vendetă personală cu domnul Budăi? Vă rog frumos, când aveţi ceva concret”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni la Parlament dacă i-a recomandat lui Marius Budăi să nu mai bea alcool.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?