Prima pagină » Valeriu Zgonea, numit în funcția de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii

Valeriu Zgonea, numit în funcția de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii

by A. Ionut
0 comment

Camera Deputaţilor şi Senatul l-au numit, în plenul reunit de marţi, pe Valeriu Zgonea în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). 

Valeriu Zgonea a primit 270 de voturi „pentru” şi 33 „împotrivă”. Pentru aceeaşi funcţie a mai candidat şi Mihai Eftimie. Acesta a avut 33 de voturi „pentru” şi 270 „împotrivă”.

Comisiile pentru tehnologia informaţiilor ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au avizat favorabil, luni, candidaturile celor doi.

Fostul social-democrat Valeriu Zgonea a afirmat, la audierea în comisiile reunite ale Parlamentului, că a activat în ultimii 5ani la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică. El a adăugat că nu mai este om politic de 8 ani.

Mihai Eftimie le-a spus parlamentarilor că este inginer de aviaţie, cu un master în tehnologii spaţiale, rachete, cu experienţă în telecomunicaţii,. El a mai precizat că a fondat o companie în domeniu, în anul 2011 şi s-a ocupat dde consultanţă cu firme din străinătate.

Mandatul actualului şef al ANCOM Vlad Stoica va expira pe 11 mai.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?