Prima pagină » Viorica Dăncilă, mesaj de forță pentru femeile din România

Viorica Dăncilă, mesaj de forță pentru femeile din România

by A. Ionut
0 comment

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de încurajare pentru toate doamnele și domnișoarele din România. Chiar dacă recunoaște că nu i-a fost ușor, Dăncilă nu regretă nimic și este convinsă că românii își amintesc lucrurile bune pe care le-a făcut cât a fost premier.

„Nu este de neglijat faptul că am fost prima femeie prim-ministru. Apreciată de unii, contestată de alții. Acest lucru este important pentru toate femeile din România. Pentru că există o primă femeie prim-ministru și sper să urmeze cât mai multe femei în funcții de conducere. Și în companiile multinaționale, cât mai multe femei în funcția de prim-ministru și, de ce nu, chiar și o femeie președinte”, a spus Viorica Dancilă la podcastul „Vorba Sarmizei” de pe canalul de youtube dmnews.ro.

Aproape doi ani a ocupat funcția de premier și a fost contestată de multe ori. În special pentru câteva gafe intens mediatizate.

„Eu cred că tot ce s-a spus la acea vreme despre mine, toată propaganda negativă, pentru că a fost un atac fără precedent, acum este mult mai bine analizat de oameni.”, a mai spus Viorica Dăncilă.

A ajuns prima femeie premier, dar atunci când era doar un copil își dorea să urmeze o altă carieră.

„Mi-am dorit să fiu cântăreață, dar nu aveam voce. În copilărie eram în corul școlii și de fiecare dată mă puneau în primul rând, dar îmi spuneau să cânt mai încet ca să nu stric melodia”, a povestit Viorica Dăncilă.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?