Prima pagină » Oamenii din PSD care au plătit ca să o distrugă pe Dăncilă, fostul premier rupe tăcerea

Oamenii din PSD care au plătit ca să o distrugă pe Dăncilă, fostul premier rupe tăcerea

by A. Ionut
0 comment

Viorica Dăncilă a rupt tăcerea la câțiva ani de la momentul în care a fost trădată și umilită de oamenii de la care aștepta înțelege și susținere. Fostul premier al României susține că au existat colegi de partid care au vrut să o distrugă cu orice preț.

„Au fost niște oameni, mulți dintre ei plătiți, mulți dintre ei au primit ordin să mă pună la zid, au fost și oameni din partidul din care am făcut parte care au plătit ca să fiu pusă la zid. N-aș vrea să le dau numele. Vreau să privesc spre viitor, vreau să las în urmă toate. Dar ei se știu.”

Cea mai mare lovitură primită de Viorica Dăncilă a fost atacul direct la familia sa.

”Cea mai mare minciună a fost faptul că am cumpărat copilul. Am avut un sentiment de revoltă. M-am întrebat cum pot oamenii să se joace cu aceste sentimente, cum pot intra cu bocancii plini cu noroi în sufletul unor oameni, în sufletul unui copil. Părerile au fost atunci împărțite. Când l-am adoptat pe fiul meu, familia mea s-a împlinit. A fost cea mai mare bucurie a căsniciei noastre. Timpul a trecut, iar Victor este copilul nostru. Este un copil la care ținem foarte mult. Suntem o familie care se respectă, oameni care țin foarte mult unul la altul. “

Viorica Dăncilă a povestit la podcastul „Vorba Sarmizei” de pe canalul de youtube dmnews.ro că mereu a empatizat cu oamenii în suferință.

„ Chiar și când eram premier am luat copiii nevăzători și i-am dus în tabără la mare. Foarte puțini știu acest lucru, nu am vrut să fac public. Tot în perioada când am fost premier am asigurat hrana pentru un centru de copii cu Sindrom Down.” a povestit Dăncilă

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?