Prima pagină » Ciprian Ciucu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL București. Cine îi va lua locul la șefia celei mai mari filiale a PNL?

Ciprian Ciucu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL București. Cine îi va lua locul la șefia celei mai mari filiale a PNL?

by Maria I.
0 comment

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat marți printr-o postare pe pagina sa de Facebook că a demisionat din funcția de președinte al organizației PNL București. Ciucu a motivat decizia prin faptul că vrea să se concentreze mai mult pe proiectele începute în sector, iar acest lucru necesită timp. Surse liberale spun că una dintre variantele discutate în partid pentru a prelua funcția este Sebastian Burduja, actualul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării și șeful PNL Sector 1, conform G4Media.

„Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din #Sectorul6.”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de socializare.

Sebastian Burduja, actualul ministru al Cercetării și șeful PNL Sector 1, este una dintre variantele discutate în partid pentru a-l înlocui pe Ciprian Ciucu, au declarat pentru G4Media surse liberale.

 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?