Prima pagină » Violențe la protestul AUR față de vaccinare, explicațiile Jandarmeriei

Violențe la protestul AUR față de vaccinare, explicațiile Jandarmeriei

by B. R.
0 comment

Au fost incidente violente la protestul AUR din fața Ministerului Sănătății. Oamenii care scandau împotriva vaccinării ar fi aruncat obiecte spre jandarmi.

Atunci când oamenii legii au încercat să scoată un protestatar agresiv din mulțime lucrurile au degenerat. Mai mult, un bărbat cunoscut ca “Stegarul dac” s-a urcat pe clădirea ministerului și ar fi încercat să ajungă la biroul ministrului Rafila. În replică, Alexandru Rafila a transmis că “orice demonstraţie a unui partid politic este o greşeală majoră care afectează interesul naţional şi interesul populaţiei”.

”Organizatorul, alături de câţiva reprezentanţi ai acestuia, a îndemnat participanţii la adunarea publică să blocheze accesul în instituţia publică, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia. Jandarmii, prin dispozitivele preventiv de ordine publică, au oprit aceste demersuri şi i-au determinat pe participanţi să păstreze caracterul paşnic al manifestaţiei de protest”, a transmis Jandarmeria Bucureşti.

”Totodată, pe timpul adunării publice, un bărbat s-a urcat pe faţada clădirii şi, în acest moment, prin echipele noastre de dialog, încearcăm să determinăm persoana să coboare în siguranţă. Precizăm faptul că au fost identificate mai multe persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, împotriva acestora urmând a fi aplicate măsuri legale de sancţionare”, a precizat Jandarmeria.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?