Prima pagină » DECIZIE RADICALĂ: Ana Morodan a ajuns pe mâna medicilor de la psihiatrie

DECIZIE RADICALĂ: Ana Morodan a ajuns pe mâna medicilor de la psihiatrie

După ce a scăpat de măsura controlului judiciar, Ana Morodan a luat o decizie radicală, conștientă de problemele cu care se confruntă.

by B. R.
0 comment

Ana Morodan a luat o decizie radicală. După ce a fost prins beată și drogată la volan, în aceeași seară, Morodan s-a internat la o clinică de psihiatrie. Influencerița a fost eliberată pe control judiciar, însă după ce a scăpat de măsură a decis să se interneze pentru a scăpa de probleme cu insomniile și depresiile care au dus-o pe drumul alcoolului și al somniferelor.

Ana Morodan s-a internat în comuna în care Klaus Iohannis joacă golf, la o clinică din Pianu de Jos. Este vorba despre Centrul Medical „Laura Cătană”, unul dintre cele mai bune de profil din România.

Contesa digitală ar fi avut, însă, și o condiție. Ar fi solicitat o cameră single, în condițiile în care clinica este plină ochi. Într-un final, doleanța ei a fost îndeplinită, dar și prețul este unul pe măsură.

Pentru a se recupera în cele mai bune condiții, tânăra ar plăti nu mai puțin de 550 de lei (110 euro) pentru fiecare zi pe care o petrece în unitatea medicală.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?