Prima pagină » Șoc în lumea mondenă

Șoc în lumea mondenă

Florin Salam, acuzat de agresiune asupra unei femei într-un hotel din București!

by A Ioana
0 comment
Șoc în lumea mondenă

Florin Salam, cunoscutul cântăreţ de manele, este acuzat că ar fi bătut o femeie într-o cameră de hotel din Bucureşti, aceasta faptă urmând a fi un șoc în lumea mondenă.

Polițiștii Secției 1 investighează o plângere depusă de o tânără de 23 de ani, care susține că a fost victima unei agresiuni fizice într-un hotel din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit surselor apropiate anchetei, bărbatul acuzat de agresiune ar fi nimeni altul decât celebrul cântăreț Florin Salam.

”La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis marţi Poliţia Capitralei.

Citește și Controale in Prahova

În această situație, s-a întocmit un dosar penal, iar polițiștii au efectuat verificări la adresa menționată în scopul adunării de probe.

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

Incidentul care este un șoc în lumea mondenă ar fi avut loc la Grand Hotel (fostul Intercontinental).

Ne gasiti si pe Facebook 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?