Prima pagină » Cătălin Botezatu se iubește de un an cu o femeie mai tânără cu 32 de ani care se pregătește de licență

Cătălin Botezatu se iubește de un an cu o femeie mai tânără cu 32 de ani care se pregătește de licență

by B. R.
0 comment

Cătălin Botezatu (56 de ani) a făcut o nouă cucerire, o brunetă în vârstă de 24 de ani. Designerul se iubește cu Alexandra Doicescu, un model de 24 de ani care a terminat recent Facultatea de Medicină și se pregătește pentru examenul de licență și rezidențiat.

Conform Click.ro, Alexandra Doicescu este fiica unui reputat chirurg, iar mama ei este avocată.

„Am terminat Facultatea de Medicină, urmează să dau licența în septembrie și rezidențiatul în noiembrie, după care îmi voi alege specializarea pe care o voi face. Aș vrea chirurgie generală. 

Tata este chirurg și, în momentul de față, construiește împreună cu mine o clinică dotată cu mai multe specializări în Constanța. Proiectul urmează să fie gata în iarnă. Eu vreau ca, după rezidențiat, să mă mut la București și să profesez”, a declarat modelul.

Relația dintre Alexandra și Cătălin nu este chiar nouă, cei doi sărbătorind recent un an. Cu această ocazie, Alexandra a scris pe Instagram:

„S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile.

Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta!

Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, a scris Alexandra.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?