Prima pagină » Ciolacu a dat nas în nas cu realitatea: am încercat să plătesc cu telefonul la metrou, dar nu a mers

Ciolacu a dat nas în nas cu realitatea: am încercat să plătesc cu telefonul la metrou, dar nu a mers

by B. R.
0 comment
Premierul Marcel Ciolacu a dat nas în nas cu problemele pe care românii le au în fiecare zi. Acesta a circulat cu metroul, marți dimineață, însă a avut probleme când a vrut să plătească cu telefonul pentru călătoria sa. În plus, Ciolacu a anunțat că în urma investițiilor care se vor face, e pregătit să meargă cu trenul pe litoral. Nu singur, ci alături de ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Cu puțin noroc, în 7 ore vor ajunge la destinație.  

„Prioritatea sunt fondurile europene, tot ce avem pe fonduri europene trebuie atras și consumat. Asta este prioritatea zero. Pe lângă asta, avem și războiul din Ucraina. Am detaliat un pic lucrurile cu domnul ministru, pentru că în continuare există un blocaj la Odesa și de aceea portul Constanța a ajuns cel mai important port al Europei pentru că pe aici. Marea provocare este infrastructura de căi ferate, unde trebuie să intrăm într-o altă dimensiune.  

În ceea ce mă privește, nu e prima oară când merg cu metroul. Nu a fost niciodată așa de interesant, poate și datorită funcției pe care o am acum. Am încercat să plătesc cu telefonul, dar nu a mers, deși aveam mesaj de la bancă că s-a înregistrat plata, nu știu de ce nu a funcționat, dar aveam achiziționat pentru două călătorii. O să merg mai mereu cu metroul, sper să merg și cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Nu este o chestiune de PR sau cum se spune, este o chestie de normalitate.”, a explicat Marcel Ciolacu.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?