Prima pagină » Eugen Tomac, mulțumit de justiția divină care a dus la umilirea lui Nehammer la alegerile din Austria Inferioară

Eugen Tomac, mulțumit de justiția divină care a dus la umilirea lui Nehammer la alegerile din Austria Inferioară

by A. Ionut
0 comment

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat, duminică seară, rezultatul alegerilor din Austria, apreciind că, în Austria Inferioară, Karl Nehammer a fost umilit, „aşa cum el însuşi şi-a permis să umilească 20 de milioane de români”. „România îşi va câştiga dreptul furat la 8 decembrie”, crede liderul PMP.

„În Austria Inferioară, Nehammer a fost umilit astăzi la alegeri aşa cum el însuşi şi-a permis să umilească 20 de milioane de români. A crezut că îşi poate păcăli propriul popor, folosind în mod absurd o temă falsă”, a scris, duminică seară, pe Facebook, Eugen Tomac.

Liderul PMP crede că, astfel, „s-a demonstrat însă că minciuna are picioare scurte, iar aroganţa şi populismul se plătesc”.

„România îşi va câştiga dreptul furat la 8 decembrie. Nehammer însă îşi trăieşte începutul sfârşitului său politic. Nimeni niciodată nu a tratat cu mai mult dispreţ România în ultimii 30 de ani. Iar acest lucru nu trebuie uitat”, a mai scris Tomac.

Partidul Popular (ÖVP) al cancelarului austriac Karl Nehammer şi-a pierdut majoritatea absolută, din cauza unui scor bun al naţionaliştilor din cadrul Partidului Libertăţii (FPÖ) – care a obţinut cu un sfert mai multe voturi decât în alegerile anterioare – în alegeri regionale-cheie, duminică, în Austria Inferioară, şi este nevoit să încerce să formeze o coaliţie pentru a rămâne la putere, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, ceea ce semnalează o scădere a susţinerii Guvernului lui Nehammer, relatează Bloomberg.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?