Prima pagină » Simion a dat buzna în biroul lui Ciolacu: “Nu l-am văzut de două săptămâni!”

Simion a dat buzna în biroul lui Ciolacu: “Nu l-am văzut de două săptămâni!”

by B. R.
0 comment

George Simion și mai mulți membri AUR au intrat aproape cu forța în biroul lui Ciolacu de la Camera Deputaților. Toți se declară nemulțumiți de timpul alocat formațiunii AUR în plenul Camerei Deputaților. Cum liderul PSD nu se afla în birou, Simion a găsit pe cineva să se certe. “Domnul fost valutist, vrem să vorbim cu Ciolacu, nu cu dumneavoastră”, i-a spus Simion lui Alfred Simonis. PSD-istul a reacționat: ”Dați interlopii și infractorii afară! Sunteți un nazist, un fascist”. 

 

Scandalul a pornit după ce Simion a aflat că parlamentarilor AUR li s-au alocat doar 10 secunde pentru dezbaterile din plen. „Suntem deputați, vrem să vorbim cu președintele Camerei Deputaților. Îl așteptăm aici. Nu vom tolera pumnul în gură”, a spus liderul AUR care a transmis în direct pe Facebook întregul scandal. Marcel Ciolacu nu era însă în birou, ci la Guvern, acolo unde au loc mai multe întâlniri legate de greva din educație.

Săptămâna trecută, Comisia Juridică a Camerei Deputaților a sancționat mai mulți deputați AUR cu o jumătate din indemnizație pentru următoarele șase luni, dar și cu reducerea timpului la pupitrul Camerei Deputaților. Totul după ce mai mulți membri AUR au adresat injurii către colegii parlamentari.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?