Prima pagină » Minciuna lui Ciolacu: ocupă posturile vacante chiar zilele acestea, NU le desființează

Minciuna lui Ciolacu: ocupă posturile vacante chiar zilele acestea, NU le desființează

by B. R.
0 comment

Premierul Marcel Ciolacu s-a lăudat că elimină 200 de mii de posturi la stat, însă secretariatul general al Guvernului, Marian Neacșu, a scos la concurs pe repede înainte mai multe funcții de conducere care erau vacante și care ar fi trebuit desființate. 

Guvernul Ciolacu anunță de câteva zile că va desființa cele 200 de mii de posturi vacante, adică bugetate, dar neocupate, pentru a reduce cheltuielile bugetare. Deși părea cea mai simplă măsură și cea mai ușor de pus în practică, iată că una este ce declară, alta este ce fac liderii politici. De câteva zile, Secretariatul General al Guvernului a scos la concurs pe repede înainte mai multe funcții de conducere care erau vacante și care ar fi trebuit desființate. Deja în aceste zile au fost selectate dosarele, iar în august și septembrie are loc proba scrisă pentru ocuparea mai multor funcții de șefi și de consilieri.

Ocuparea funcțiilor publice de conducere VACANTE din cadrul Direcției de guvernare deschisă – 7 posturi, toate dosarele depuse au fost admise, susținerea probei scrise va fi pe 8 august, la ora 10, la sediul SGG. 
Ocuparea funcțiilor publice de conducere VACANTE din cadrul Direcției economice și de achiziții, susținerea probei scrise pe 9 august, ora 10, sediul SGG. 
Ocuparea funcțiilor publice de conducere VACANTE din cadrul Direcției dezvoltare comunitară, monitorizare întreprinderi și instituții publice, proba scrisă pe 10 august.
Ocuparea funcției VACANTE de director la Direcția pregătire ședințe ale Guvernului – concurs organizat pe data de 4 septembrie 2023, ora 10, sediul SGG.
Ocuparea funcțiilor publice VACANTE de consilieri clasa 1 la mai multe departamente – concurs pe 28, 29, 30, 31 august, ora 10, sediul SGG, proba scrisă.

Culmea este anunțul pus chiar în ziua în care premierul Ciolacu anunța desființarea posturilor vacante – și anume organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere VACANTĂ de șef de birou la Biroul executare și urmărire a hotărârilor CEDO, al cărui concurs se va susține pe data de 5 septembrie.

Concursul constă în 3 probe succesive:
  1. selecția dosarelor de înscriere, în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor;
  2. proba scrisă, în data de 05.09.2023, ora 10:00 la sediul SGG;
  3. proba interviu se susţine la sediul SGG, în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, doar de către candidații care au obținut minimum 70 puncte la proba scrisă.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Secretariatului General al Guvernului, în termen de 20 zile de la data publicării anunțului, respectiv în perioada 02.08 – 21.08.2023.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?