Prima pagină » VIDEO | Ciucă exclude o alianță cu PSD pentru alegerile din 2024: PNL are o proiecție în care își va planifica anul electoral de unul singur

VIDEO | Ciucă exclude o alianță cu PSD pentru alegerile din 2024: PNL are o proiecție în care își va planifica anul electoral de unul singur

by B. R.
0 comment

În cadrul unei conferințe de presă susținută luni de liderii PNL, Nicolae Ciucă a vorbit despre posibilitatea ca PNL să meargă împreună cu PSD la alegerile din 2024. Acesta susține liberalii își concep toată strategia și se pregătesc pentru anul electoral 2024 fără a lua în calcul o alianță cu cei de la PSD, actuali parteneri de guvernare. 

„În acest moment nu există nicio proiecție de coaliție. PNL are o proiecție în care își va planifica anul electoral de unul singur. Tot acest aspect al eventualelor coaliții pentru alegerile din 2024 urmează să fie discutat în ședința de luna viitoare. Chiar astăzi am avut o prezentare a calendarului premergător alegerilor din 2024.

Este foarte limpede că dacă vom reuși să ajungem la un acord, modificarea legii trebuie să se petreacă cu un an înainte de alegeri, pentru a putea avea alegeri comasate.“, a spus Nicolae Ciucă, președintele PNL.

Liderul PNL susține că vor exista negocieri între PSD și PNL pentru comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare.

„Este foarte limpede că dacă vom reuși să ajungem la un acord, modificarea legii trebuie să se petreacă cu un an înainte de alegeri, pentru a putea avea alegeri comasate.”, a explicat Ciucă.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?