Prima pagină » Virgil Popescu a cerut schimbarea din funcție a președintelui Complexului Energetic Oltenia Daniel Burlan

Virgil Popescu a cerut schimbarea din funcție a președintelui Complexului Energetic Oltenia Daniel Burlan

by A. Ionut
0 comment

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a cerut mai multe demisii luni dimineață, după ce a anunțat că a fost finalizat raportul corpului de control privind accidentul mortal de la cariera Jilț Sud. „Solicit în acest moment eliberarea din funcție al lui Daniel Burlan”, a transmis Popescu.

De asemenea, Ministrul Energiei a cerut și demisia lui Marius Negru, un alt membru al directoratului CE Oltenia.

„Vom continua extinderea controlului privind toate achizițiile de la complex care se duc spre carierele de cărbune. Am solicitat schimbarea directorului responsabil de achiziții precum și celor care au întocmit acele caiete de sarcini. Am solicitat eliberarea celor responsabili de reabilitarea drumurilor de acces în carieră. Este clar că activitatea de protecție a muncii a existat poate doar formal. Am solicitat prin raport eliberarea din funcție a coordonatorului de protecția muncii”, a mai spus Popescu.

Ministrul Energiei a ținut să specifice că „responsabilitățile în cadrul tragicului accident sunt în curs de verificare de organele de cercetare penală”, „noi facem o cercetare administrativă, nu penală”.

Sursa foto: stirilekanald.ro

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?