Prima pagină » A salvat 34 de pisici și le-a cazat în casa de vacanță. Povestea afaceristei din Iași

A salvat 34 de pisici și le-a cazat în casa de vacanță. Povestea afaceristei din Iași

by B. R.
0 comment

34 de pisici au fost salvate de pe stradă de o femeie de afaceri din Iași. Acesta a cazat animalele în casa de vacanță, unde felinele se joacă în trei camere și un balcon.  

Dragostea pentru feline a făcut-o pe afaceristă să investească sume importante în hrană, consultații la veterinar, dar și o cabană cochetă. Pasiunea pentru pisici a femeii a început în urmă cu aproximativ 8 ani. De atunci, blănoasele îi fac viața mai frumoasă. Ea cumpără săptămânal kilograme de hrană pentru pisici și nu are de gând să renunțe la vreuna dintre ele. 

Dragostea pentru feline a făcut-o pe Simona Spaiuc, o ieșeancă în vârstă de 40 de ani, să investească sume importante de bani în hrană, consultații la veterinar, dar și o cabană cochetă.  

„Toate sunt sterilizate și vaccinate, au carnete de sănătate. Nu sunt interesată să înființez vreo asociație. Sunt organizator de evenimente funerare, venitul meu îl împart cu pisicile. Locuiesc în zona Păun, adăpostul lor, adică o cabană ca acelea de la munte, este tot acolo. Practic, ele au casa lor”, a declarat Simona Spaiuc.

Felinele salvate de pe stradă beneficiază acum de cazare de lux:

„Cabana este atașată de casă. Este cu 3 camere mari și balcoane. Este proiectul meu de suflet. Pisicile m-au învățat să fiu mai bună, mai caldă și mai generoasă. Cea mai bătrână felină are 8 ani și o cheamă Prințesa. Am preluat-o chiar din cimitirul Eternitatea. Cel mai mic e Oscar, un motănel căzut dintr-o motocicletă. Cred că fiecare om ar trebui să aibă un proiect de suflet, acolo unde nimic să nu mai conteze, să se elibere de stres și de rutina de zi cu zi. Casa noastră are o energie infinit mai bună de când avem pisici. Ele chiar au capacitatea de a detecta starea oamenilor din jur și înlocuiesc energia negativă cu cea pozitivă”, a mai spus Simona Spaiuc.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?