Prima pagină » Bărbat reținut după ce a fost prins drogat la volan de două ori în doar câteva luni

Bărbat reținut după ce a fost prins drogat la volan de două ori în doar câteva luni

by A. Ionut
0 comment

Poliţiştii din Oradea au reţinut un şofer în vârstă de 50 de ani pe care l-au prins drogat la volan de două ori în ultimele trei luni. Prima dată, bărbatul a fost depistat drogat la volan în luna iunie, când poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. Miercuri după-amiază, el a fost prins nou drogat la volan, de data aceasta fiind reţinut pentru 24 de ore.

Bihoreanul domiciliat în  comuna Lugaşu de Jos, a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere miercuri după amiază, la ora 15.25, pe Calea Clujului din municipiul Oradea. 
 
„În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv. Totodată, poliţiştii rutieri orădeni au constatat că bărbatul de 50 de ani avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din cursul lunii iunie a.c., fiind cercetat penal după ce a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Oradea, tot în timp ce conducea sub influenţa substanţelor psihoactive”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bihor, conform news.ro. 
 
Şoferul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea prezenţei substanţelor stupefiante în organism.
 
El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?