Prima pagină » Acțiune de împădurire în Ilfov, 2.000 de copaci au fost plantați

Acțiune de împădurire în Ilfov, 2.000 de copaci au fost plantați

by A. Ionut
0 comment

Consiliul Județean Ilfov, Primăria Cernica, Asociația Creștem România și Direcția Silvică Ilfov a organizat o acțiune de împădurire. Aproximativ 20.000 de puieți au fost plantați pe o suprafață de cinci hectare.

„Plantarea de păduri este una dintre cele mai eficiente modalități de a combate schimbările climatice, iar fiecare nou arbore înseamnă, de fapt, o investiție în viitor, într-un aer mai curat și mai sănătos.

Administrația liberală din Ilfov oferă astfel un bun exemplu de activități care aduc împreună comunitatea pentru protejarea mediului și a sănătății oamenilor.”, a transmis PNL, pe pagina de Facebook.

Peste 1.000 de voluntari de toate vârstele s-au mobilizat sâmbătă dimineață pentru acestă acțiune.

„Vreau să le mulțumesc celor peste 1.000 de voluntari care se află aici. Practic, plantăm o pădure mică, pe 5 hectare, cu 15.000 de salcâmi și 5.000 de frasini. Ce facem noi aici se poate traduce simplu: o investiție în mediu, o investiție în copiii noștri și în generațiile viitoare. Cred că este foarte important ca autoritățile locale să se implice în astfel de proiecte.”, a precizat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Tot sâmbătă, în pădurea Snagov, primăria comunei a plantat 12.000 de stejari.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?