Prima pagină » Un bărbat pozitiv la cocaină și-a băgat iubita în portbagajul mașinii, după care i-a dat foc, în Sectorul 3 din Capitală

Un bărbat pozitiv la cocaină și-a băgat iubita în portbagajul mașinii, după care i-a dat foc, în Sectorul 3 din Capitală

Polițiștii au reușit să salveze, luni dimineață, o femeie care a fost băgată de iubitul ei în portbagajul unei mașini, după care a dat foc autovehicului. Totul s-a întâmplat în Sectorul 3 din Capitală. După ce au primit un apel prin 112, polițiștii au reușit să găsească mașina și să scoată femeia la timp din portbagajul acesteia.

by A. Ionut
0 comment

Femeia a sunat inițial la 112 anunțând că a fost agresată de iubitul ei. Ulterior, acesta a băgat-o pe femeie în portbagajul unui Audi A4 și a plecat cu mașina într-o direcție necunoscută.

Operatorul STS a reușit însă monitorizarea autovehicului, iar polițiștii au plecat în căutarea acestuia.

În jurul orei 05:00 dimineața, un echipaj al poliției a găsit autoturismul oprit pe un câmp în apropierea străzii Mărului din Sectorul 3.

Polițiștii au observat că mașina ardea, iar din portbagaj au auzit țipetele unei persoane.

Au reușit, în final, să scoată femeia la timp din portbagaj și să stingă incendiul.

Totodată, polițiștii au reușit localizarea și depistarea suspectului, în apropierea locului unde fusese abandonat autoturismul.

În urma testării, s-a constatat că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și pozitiv la cocaină.

Sursa foto: Poliția Capitalei

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?