Prima pagină » Budăi a ieșit din ascunzătoare: sunt foarte afectat, regret că s-a creat această discuție

Budăi a ieșit din ascunzătoare: sunt foarte afectat, regret că s-a creat această discuție

by B. R.
0 comment

Ministrul responsabil cu pensiile dă ochii cu poporul și a avut o primă reacție, după mai multe zile în care pare că a fugit de mega-scandalul sexual în care este implicat.  

Ministrul Marius Budăi a respins acuzațiile de comportament nepotrivit și a exclus o demisie din funcție. În apărarea sa, Budăi a vorbit despre măsurile pe care le promovează, la minister, în sprijinul femeilor.

„Am fost foarte afectat de ce s-a scris la dumneavoastră. Regret că s-a creat în societate și în interiorul partidului nostru o asemenea discuție”, a spus Marius Budăi.

El a respins acuzațiile care i-au fost aduse și a precizat că sunt neadevărate. Budăi susține că respectă femeile și a vorbit despre măsurile pe care le-a promovat în favoarea acestora.

„Este neadevărat și fals. Nu am cum să fac așa ceva. Nu există să nu respect femeile. Nu a fost ușor, dar familia mă susține. Ca soț, om de stânga și ministru, am promovat măsuri care să vină în sprijinul femeilor care vor să devină mame”, a afirmat ministrul Muncii.

Mega-scandalul a pornit după ce mulți colegi de partid au povestit că ministrul ar fi avut o altercație cu soțul unei deputate PSD, după ce a sunat-o insistent, în timpul nopții. Incidentul s-ar fi întâmplat vara trecută într-un hotel din stațiunea Olimp.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?