Prima pagină » Acuzații grave: Ce minister are două rânduri de directori în plină criză

Acuzații grave: Ce minister are două rânduri de directori în plină criză

by B. R.
0 comment

Cristian Ghinea (USR), fost ministru al Fondurilor UE, a lansat un atac furibund la adresa premierului Ciolacu și a ministrului Economiei, Radu Oprea. Ghinea îi acuză că, în timp ce vorbesc despre măsuri de austeritate și concedieri, la Ministerul Economiei sunt două rânduri de directori.  

„Au trecut două luni de zile de când ministrul PSD Radu Oprea nu este în stare să facă o hotărâre de guvern de organizare şi funcţionare a noului minister comasat între Ministerul Economiei şi Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului. Consecinţa: există în fiecare departament câte 2 directori şi şefi de serviciu care încasează salarii din bani publici”, scrie într-un comunicat USR.

USR-iștii mai transmit că “directorii dublaţi” sunt plătiţi “cu bani reali” în timp ce Ciolacu analizează tăieri de posturi și eliminări de facilități fiscale. Cei de la USR mai spun că majorarea taxelor şi impozitelor sunt măsuri “pentru a hrăni sinecurile şi privilegiile”. 

“Din Ciclul ‘Ciolacu – vorbe, nu fapte’: pentru că avem un ministru incompetent la Economie, plătim două rânduri de directori acolo. Câte doi directori la juridic, la economic, la resurse umane, la ajutor de stat, la achiziţii, la afaceri europene. Asta pentru că Radu Oprea refuză să vină în Guvern cu hotărârea de organizare şi funcţionare pentru ministerul reînfiinţat, cel al Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului. Tot ce trebuia să facă era să dea măcar copy/paste la hotărârea de organizare de acum 2 ani când au spart Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului”, a spus Cristian Ghinea, fost ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?