Prima pagină » ACUZAȚII GRAVE: concurente agresate sexual într-un show TV celebru. Ce implicații are prezentatorul

ACUZAȚII GRAVE: concurente agresate sexual într-un show TV celebru. Ce implicații are prezentatorul

by B. R.
0 comment

Ies la iveală detalii șocante despre show-ul iubirii care a isterizat România. Concurenta Elena Stroe a povestit presei că domnișoarele prezente în emisiune au fost hărțuite sexual de echipa de producție. Ba mai mult, chiar prezentatorul emisiunii i-ar fi propus să întrețină relații sexuale contra cost. 

Elena Stroe a concurat în 2016 în sezonul 2 al emisiunii și apoi a făcut parte o perioadă din echipa de producție Insula Iubirii. Aceasta a povestit că mai multe concurente au fost hărțuită sexual de echipa de producție. Aceasta spune că a fost abuzată verbal și emoțional atât de producători, cât și de prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan.

Femeia spune că a fost ridiculizată de Radu Vulcan, iar acesta le făcea să se simtă femei de moravuri ușoare și proaste. Mai mult, Elena Stroe spune că Vulcan a întrebat-o cât il costă să întrețină relații sexuale cu ea, unde acesta i-a propus suma de 300 de bahți thailandezi care sunt echivalentul a 38 de lei.

Contactat de presă, Radu Vâlcan a refuzat să comenteze acuzațiile și a trimis jurnaliștii la postul care a difuzat emisiunea.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?