Prima pagină » Anchetă: elev prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş. Amendă de 2.000 de lei – val de cazuri parcă trase la indigo

Anchetă: elev prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş. Amendă de 2.000 de lei – val de cazuri parcă trase la indigo

by B. R.
0 comment

Momente de panică într-o şcoală din Sovata, județul Mureș, după ce un elev în vârstă de 18 ani a intrat luni cu o armă de tip airsoft în unitatea de învăţământ. Profesorii au sesizat marți Poliția, iar elevul de clasa a XII-a a fost amendat cu 2.000 de lei. Arma a fost confiscată.  

Polițiștii din stațiunea Sovata au fost sesizați, marți, de către reprezentanții unei școli, că luni, la ore, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a XII-a o armă. Polițiștii au stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării.

Elevul, un tânăr de 18 ani, din Sovata, a fost dus la sediul poliției, fiind amendat cu 2.000 de lei, portul și folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice fiind interzise. Arma a fost confiscată.

Cu o zi în urmă, un elev de 14 ani din Botoșani a venit la ore cu un pistol. Directorul unităţii de învăţământ a chemat poliţia, iar la sosirea agenţilor s-a constatat că este vorba, de fapt, despre un pistol de jucărie pe care elevul „nu l-a folosit pentru a amenința pe cineva”.

Tot cu o armă airsoft și-a pus capăt zilelor medicul de la Polizu. Rudele le-au declarat poliţiştilor că bărbatul de 59 de ani ar fi fost în depresie, sub tratament. Surse din anchetă spun că pe numele bărbatului au existat două dosare, la parchet. Unul, pentru ameninţare, altul viza vătămarea unei femei însărcinate şi moartea pruncului ei. Ambele dosare au fost clasate între timp. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?