Prima pagină » Bătăușele de la PSD Cluj au fost excluse din partid, detalii șoc după circul din sediul social democraților

Bătăușele de la PSD Cluj au fost excluse din partid, detalii șoc după circul din sediul social democraților

by A. Ionut
0 comment

Cele două membre PSD care s-au bătut în sediul din Cluj-Napoca al partidului au fost excluse din rândul social-democraţilor. Decizia a fost anunţată de filiala PSD din Cluj-Napoca a PSD.

Alte două membre de partid care au fost de faţă la incident au fost sancţionate cu avertisment. Cele două femei au ajuns la spital, după ce s-au luat la bătaie vineri, din cauză că una i-a reproşat celeilalte că încălcă legea şi fuma în clădire.

Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca s-a reunit în şedinţă extraordinară pentru a le exclude din partid pe cele două femei care s-au bătut în sediul partidului.

“Hotărârea subliniază lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și dorința de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”, se arată în comunicatul de presă semnat de preşedintele filialei social-democrate.

Decizia a fost luată după ce, vineri, în sediul partidului, femeile s-au luat la bătaie. În urma incidentului, consilierul local Anca Ciubăncan a ajuns la spital cu o rană gravă la cap. Aceasta a susţinut că a fost bătută de colege, după ce le-ar fi reproşat că fumează în sediul partidului.

“Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă”, a declarat Anca Ciubăncan, potrivit antena3.ro.

Angela Sacaliş, acuzată de Ciubăncan că a lovit-o, are o altă varianta.

“A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips și cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnișoare ale căror nume au apărut peste tot în presă. Tot ce a spus ‘doamna’ Anca Ciubăncan este fals! Ea a fost cea care a pornit conflictul”, a precizat Angela Sacaliş.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?