Prima pagină » Cum se laudă Marcel Ciolacu cu ideile colegilor de coaliție. Îi mulțumește lui Firea pentru propunerea lui Gorghiu

Cum se laudă Marcel Ciolacu cu ideile colegilor de coaliție. Îi mulțumește lui Firea pentru propunerea lui Gorghiu

by A. Ionut
0 comment

Marcel Ciolacu ori are memorie scurtă, ori se face că plouă. Liderul social democraților se laudă acum cu ideile altora.

Am semnat, astăzi, de Ziua Europei, alături de toate doamnele deputat și senator din PSD amendamentele prin care devine obligatoriu ca, la toate tipurile de alegeri din România, MINIMUM 30% dintre #candidați să fie femei!

Îi mulțumesc în mod special și doamnei Gabriela Firea pentru tenacitatea și energia cu care promovează politici publice pentru femeile și familiile cu copii din România!”, a scris Marcel Ciolacu.

În loc să îî mulțumească Gabrielei Firea, mai bine i-ar trimite un buchet de flori Alinei Gorghiu de la colegii de coaliție. Nu de alta, dar șefa Senatului scria despre propunerea PNL de a exista minimum 30% femei pe listele de candidați pentru alegerile parlamentare și locale încă din anul 2015.

Minimum 30% femei pe listele de candidați pentru alegerile parlamentare și locale – este propunerea depusă de PNL în Parlament. Nu a existat un context mai potrivit în țara noastră pentru a promova implicarea femeilor în politică, un teren mai fertil, decât cel creat de nevoia de schimbare a politicii noastre. Trebuie să deschidem politica pentru femei, o sursă valoroasă de competență și înnoire, o categorie care a avut prea puține oportunități de a se implica. ”, a scris Alina Gorghiu, în 2015, pe pagina de Facebook.

În cazul în care Marcel Ciolacu trăiește cu o impresie greșită, îl lămurim noi. O idee nu se poate prescrie! Nu e la fel ca în cazul răspunderii penale. 

 

 

 

 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?