Prima pagină » Bode, răspuns-șoc după acuzațiile lui Drulă: “Un neterminat politic fără compasiune se urcă pe cadavre și vrea să câștige puncte”

Bode, răspuns-șoc după acuzațiile lui Drulă: “Un neterminat politic fără compasiune se urcă pe cadavre și vrea să câștige puncte”

by B. R.
0 comment

Este război la cel mai înalt nivel după tragedia din 2 Mai, acolo unde doi tineri au murit spulberați de mașina condusă de un șofer drogat. După ce a apărut informația că tânărul vinovat ar fi fost oprit de polițiști și nu i s-a făcut niciun test antidrog chiar dacă avea droguri chiar în mașină, președintele USR Cătălin Drulă a lansat o serie de acuzații. Acesta spune că cei care au fost la conducerea MAI au deturnat proiectul pentru achiziția testelor antidrog și au preferat să cumpere BMW-uri. Lucian Bode i-a răspuns dur liderului USR. 

„Comentez declarația unui neterminat politic – Drulă, care fără compasiune se urcă pe cadavre și vrea să câștige puncte și mă acuză pe mine că am deturnat un proiect din fonduri europene. Dacă avea puțin creier, că nu are, afla că: proiectul include achiziționarea autospeciale, drug teste”, a declarat Lucian Bode. 

Reacția acidă vine după ce Cătălin Drulă a lansat o serie de acuzații la adresa lui Cătălin Predoiu și Lucian Bode. „Predoiu și Bode la MAI = haos și infracționalitate. Proiectul cu finanțare europeană pe care l-au deturnat pentru a cumpăra BMW-uri de la prietenul președintelui avea inclusiv o componentă de achiziționare aparate DrugTest, printre multe altele. BMW-uri au putut să cumpere, dar aparatele de testare pentru substanțe psihoactive nici astăzi nu au fost achiziționate. Asta arată prioritățile lor. Premierul Ciolacu trebuie să-l demită pe Predoiu care nu poate nici măcar să spună câte aparate DrugTest are Poliția Română. La toate întrebările concrete ale presei, acest obraznic ministru răspunde sfidător că sunt detalii tehnice. Predoiu trebuie să plece acasă”, a spus Drulă.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?