Prima pagină » 24 de dosare penale în urma protestelor din ultimele zile

24 de dosare penale în urma protestelor din ultimele zile

Polițiști: „Unele persoane cer pe WhatsApp să se meargă cu topoarele la Guvern”

by A Ioana
0 comment
24 de dosare penale

Autoritățile au anunțat luni că au înregistrat 24 de dosare penale la nivel național în legătură cu protestele fermierilor. De asemenea, au evidențiat că pe grupurile de WhatsApp au fost distribuite mesaje care îndeamnă la violență.

„Scopul activ este de a garanta siguranța tuturor, a celor care protestează, dar și celor care locuiesc sau tranzitează în locațiile unde au loc astfel de proteste. Este importantă și siguranța forțelor de ordine. Acționăm în sistem integrat cu Jandarmeria Română. Au fost înregistrate 24 de dosare penale, la nivel național, care vizează cercetarea infracțiunilor de instigare publică”, a declarat un oficial din cadrul Poliției Române.

Citeste si Burduja, acuzații la adresa lui Nicușor Dan.

De asemenea, acesta a mai precizat că „în apropierea activității de protest, în Chiajna, a fost identificată o persoană care deținea o armă albă”.

Protestele continuă și luni, 15 ianuarie, pentru a șasea zi consecutivă, după ce negocierile din weekend dintre fermieri, transportatori și reprezentanții Guvernului au eșuat. Mai multe autocamioane și tractoare se află în Afumaţi, la intrarea în București, din cauza fermierilor și transportatorilor ieșiți să protesteze.

 

Ne gasiti si pe Facebook 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?