Prima pagină » Controale in Prahova

Controale in Prahova

Hotelurile și pensiunile din Prahova controlate de ISU după incendiul de la Ferma Dacilor

by A Ioana
0 comment
Controale in Prahova

În perioada 8 – 14 ianuarie, inspectorii de prevenire au desfășurat 30 de controale in Prahova în orașele Sinaia, Bușteni și Azuga, precum și în comunele Valea Doftanei și Bănești.

Inspectorii de la ISU Prahova au efectuat controale la pensiuni și hoteluri imediat după tragedia de la Ferma Dacilor în care au murit opt persoane. Aceste controale au fost demarate în contextul unui scandal privind presupusa aplicare gresita a măsurilor de către foștii șefi ai ISU Prahova în timpul verificărilor unităților de cazare avantajate.

Cititi si 24 de dosare penale în urma protestelor din ultimele zile

In urma acestor controale in Prahova au fost depistate 135 de nereguli și deficiențe, sancționate cu 84 de avertismente și 51 de amenzi în valoare de 406.502 lei. În cadrul acestor controale, au fost organizate 7 instruiri privind prevenirea incendiilor, cu participarea a 51 de persoane.

Printre deficiențe s-au numărat punerea în funcțiune a construcțiilor fără autorizație de securitate la incendiu, neprezentarea documentelor necesare emiterii autorizației, și existența unor improvizații la instalațiile electrice.

ISU Prahova subliniază că prevenirea situațiilor de urgență reprezintă o prioritate, iar controalele se desfășoară în mod continuu nu doar la unitățile de turism și alimentație publică, ci și la alte tipuri de obiective.

Ne gasiti si pe Facebook

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?