Prima pagină » VIDEO | Miss Univers, faza de luptă între transsexuali. Miss Portugalia, anterior bărbat, concurează contra Miss Olanda, femeie transgender

VIDEO | Miss Univers, faza de luptă între transsexuali. Miss Portugalia, anterior bărbat, concurează contra Miss Olanda, femeie transgender

by B. R.
0 comment

Controverse majore după ce concursul MISS Portugalia a fost câștigat de o femeie transgender. În vârstă de 28 de ani, Marina este însoțitoare de zbor și susținătoare a drepturilor animalelor. Ea va lupta pentru cea mai râvnită coroană la concursul de frumusețe, Miss Univers, cu un alt transgdender, care reprezintă Olanda.

Cea mai frumoasă femeie din Portugalia a fost, anterior, bărbat. În competiția cu un secol de istorie au participat 16 finaliste, iar modelul Marina Machete a obținut primul loc si va reprezenta Portugalia la concursul Miss Univers, care va avea loc în El Salvador.

 

„Ca o femeie transgender am întâmpinat multe obstacole, însă, din fericire, mai ales în cazul familiei mele, iubirea s-a dovedit a fi mai puternică decât ignoranța”, spune Marina în videoclip.

În America Centrală, Marina se va confrunta, între altele, cu o altă femeie transgender, olandeza Rikki Kolle, în vârstă de 22 de ani.

Concursul Miss Univers a permis accesul candidaților trans în 2012, în urma unui val de critici ca reacție la descalificarea concurentei canadiene Jenna Talackova.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?