Prima pagină » Și-a împușcat fiica de 12 ani în cap, iar apoi s-a sinucis. Soția și alți 2 copii ai bărbatului au murit sub ruinele din Turcia

Și-a împușcat fiica de 12 ani în cap, iar apoi s-a sinucis. Soția și alți 2 copii ai bărbatului au murit sub ruinele din Turcia

by B. R.
0 comment

Un bărbat care și-a pierdut soția și doi copii în cutremurele devastatoare din Turcia, și-a împușcat fiica de 12 ani în cap, care supraviețuise seismelor, iar apoi s-a sinucis. 

Ferit Dayan era profesor de științe la un liceu din Turcia și a suferit o depresie severă după ce și-a pierdut aproape întreaga familie în catastrofa umanitară din 6 februarie.

Fiica sa, în vârstă de 12 ani, a supraviețuit în mod miraculos, deși întreaga casă s-a prăbușit în timpul cutremurelor. Cei doi s-au mutat într-o altă locuință ulterior. Fata se juca în grădină, iar la un moment dat, bărbatul a chemat-o în casă și a împușcat-o în cap, iar apoi s-a sinucis, scrie presa locale.  

Vecinii au auzit focul de armă și au sunat la Poliție. Fata avea răni grave la cap și a fost transportată de urgență la spital, însă a murit în secția de terapie intensivă.  

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?