Prima pagină » Florin Piersic Transferat din ATI: Evoluție Favorabilă și Progrese în Recuperare

Florin Piersic Transferat din ATI: Evoluție Favorabilă și Progrese în Recuperare

by A Ioana
0 comment
Florin Piersic

Joi, reprezentanții Spitalului „Foișor” din București au anunțat că Florin Piersic a fost transferat din secția de Terapie Intensivă (ATI) într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului. Evoluția sa este favorabilă, iar actorul a început să se mobilizeze cu ajutorul unui cadru de mers pe distanțe scurte.

Florin Piersic, internat de câteva zile la Spitalul Foișor, a inițiat procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală. Reprezentanții spitalului au subliniat că actorul participă activ la procesul de recuperare, iar echipa medicală îi monitorizează atent starea de sănătate.

„Astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”, se precizează în comunicatul spitalului.

Inițial, actorul a fost internat la Institutul „Matei Balș” și la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj Napoca, înainte de a fi transferat la Spitalul de Ortopedie „Foișor”. Aici, medicii i-au îndepărtat proteza de la genunchi care a cauzat septicemia, iar acum se observă progrese în recuperarea sa și o evoluție pozitivă a stării de sănătate.

Publicul și fanii lui Florin Piersic i-au transmis numeroase mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică, sperând la o recuperare completă și la revenirea sa în forță.

Vreme Răcoroasă și Posibile Ploi în București la Final de Săptămână

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?